Vivix Shaklee

10.4.2017 | 03:48

Vivix Shaklee adalah antara produk termahal dalam senarai harga barangan shaklee.
.
.
Namun dengan kualiti yang setanding harganya,vivix adalah antara produk terbaik yang membantu ramai pesakit kronik di luar sana seperti pesakit jantung,diabetes,darah tinggi,kanser dan pelbagai lagi.
.
.
❤️Apakah kandungan VIVIX?❤️
.
.
1) Muscadine Grape
.
.
Anggur hebat ini mempunyai 20 kromosom yang memberikan banyak faedah kesihatan,sifat antioksidan yang tinggi dan fungsi imun lebih baik. Ia dapat membantu menghentikan kimia yang menjadi punca kanser,antivirus dan anti bakteria
.
.
2) Elderberry .
.
Elderberry juga dikenal sebagai Sambucus Nigra. Buahnya bulat kecil berwarna ungu gelap bergerombol seperti anggur. Buah ini banyak tumbuh di Eropa, Amerika Utara, Asia, dan Inggris. Elderberry merupakan jamu popular dan telah lama digunakan dalam pengobatan tradisional. .
.
3) Purple Carrot
.
.
Ia adalah sumber terbaik vitamin A dn mengandungi phytokimial termasuk carotenoids ,phenolics,polyacetylenes,isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yg mustajab. Anthocyanins adalah btanggungjawab pd warna merah menyala, biru dn ungu pd buah dn sayur. Asid klorogenik adalah antioksidan paling byk dlm semua karot dn ia bertanggungjawab mengurang diabetes.
.
.
4) Polygonum cuspidatum
.
.
Polygonum cuspidatum ( knotweed jepun) adalah tumbuhan perenial yg besar berasal dari asia, yg juga byk ditemui d amerika utara dan eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol Polygonum Cuspidatum banyak menafaat kesihatan dn dgunakan utk merumuskan supplemen anti penuaan .
.
Kalau di ikutkan pelik-pelik kan nama bahan yang ada dalam VIVIX ni sebab tu vivix ni supplement terbaik untuk merawat sel-sel badan..
.
.
VIVIX MAHAL TETAPI BERBALOI-BALOI😎 tak percaya? Kena cuba dulu, lepas cuba BILA HABIS 1 BOTOL GERENTI REPEAT ORDER🙈🙈
.
.
IMG_0869

Share Button

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


CommentLuv badge