SET KURUS JIMAT SHAKLEE

Assalamualaikum.. sedar tak sedar dah 10 November.. cepatnya masa berlalu kan 😀

Hari ni kak suri nak share tentang SET KURUS JIMAT SHAKLEE .. offer bulan ni uiolll… 😀

Entry kali ni kak suri fokus 1 set ni ja. 

LECHITIN – Pecah / Urai lemak (di ambil sebelum makan)

HERBLAX – Buang Lemak (di ambil sebelum tidur).

2 ni dah cukup membantu kita yg malas2 ni kan… lagi mak2 budak yang dok bizi kerja.. tak sempat nak buat resepi mcm2 utk Detox dan diet.

Nah.. set ini kak suri cadangkan.

Mai tengok bagaimana LECHITIN bantu pecahkan lemak2 : 

Apa pula KELEBIHAN LECHITIN 

Siapa pula yang sepatutnya AMBIL LECHITIN ni?

Best u… Lechitin ni.. kak suri cadangkan.. bagi mereka yang mahu FOKUS KURUS dengan Lechitin ni.. kena tahu berapa Kuantiti yang mahu di ambil bergantung kpd BERAT KG uiolls..

Cth : 

Berat bawah 50kg

Berat bawah 70kg

Berat Atas 80kg

Pengambilan adalah berbeza. lemak banyak.. kena lah extra kan kuantitinya ya 🙂 boleh wasap kak suri jika mahu di bantu ok

Orait.. bagaimana pula dengan HERBLAX dalam SET KURUS JIMAT SHAKLEE ni?

Mai lihat ..apa kelebihan HERBLAX 

Apa bahan kandungan yang terdapat dalam herblax ni sehingga boleh bantu dlm proses detox dan diet 🙂

Haa.. best tak?… kalo makan herblax ni sebelum tido esok nya membuang.. fuhhh..lega perut.. rasa kempiss pun iya..hehe..

Yang penting herblax shaklee ni tak ganggu masa kita asyik bekejar ke toilet. dia membuang dlm 1 ke 2x shj. tak buat cery bery.. sakit perut nya pun tak keterlaluan dan boleh kontrol lagi.. hehe.. Cubalah.. 

Ok ..nak tau harga set SET KURUS JIMAT SHAKLEE ?

LECHITIN : RM 55 (ada 180bj)

HERBLAX : RM55 (ada 120bj)

Berbaloikan? Nak order dan dapatkan harga ISTIMEWA? Hubungi Kak Suri ya 😀

Share Button