SEMAKIN RAMAI MEMILIH SET PENJAGAAN KULIT NUTRIWHITE SHAKLEE

16.6.2017 | 08:37

Assalamualaikum.. semakin hari semakin banyak good Feeback dari customer mengenai Set Penjagaan Kulit laris ni, set cik putih NUTRIWHIE 🙂

Ok, Kak Suri bagi detail tentang produk dan pembacaan untuk kalian yang sedang mencari skincare yang di jamin selamat  berkesan dan dari bahan semulajadi 🙂

Nak tau kenapa ramai orang mencari produk Nutriwhite Shaklee ini?

EXTRAK SEMUAJADI YANG TEDAPAT DALAM NUTRIWIHITE

Pernah dengar perkataan Whiten-16?

Whiten-16 ni ialah 16 ramuan botani dalam Nutriwhite yang telah diPATENkan. Paten ni samalah macam Copyright dan Trademark. Kos untuk Paten, Copyright dan Trademark ini bukan satu atau dua sen. Kadang-kadang sampai 6-7 angka bergantung pada ‘keseriusan’ benda yang nak dipatenkan.

Kenapa perlunya Paten 16 ramuan botani Nutriwhite?

Maksudnya, bila dah kena paten, syarikat kecantikan lain tak boleh nak guna ramuan yang sama. Kalau guna jugak boleh kena saman. Jadi, produk lain tak boleh ciplak idea saintis Shaklee ini.

Kos Paten dah lah mahal? Berbaloi ke?

Yer, sangat berbaloi… sebab 16 ramuan ni seolah-olah “secret recipe” Shaklee dalam bidang NUTRISI KECANTIKAN. Jadi, hanya Shaklee yang berhak menggunakan ramuan ini yang ternyata sentiasa Semulajadi, Selamat dan Berkesan!

Perbezaan NutriWhite selain gabungan 16 ramuan botani yang mujarab ialah:

  • Dibangunkan oleh saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika
  • 3 tahun pembangunan produk
  • Pemilihan bahan aktif dan mentah yang diperolehi dari 16 buah negara
  •  Ujian yang menyeluruh
  • Ramuan gabungan yang optimum, selamat dan berkesan tanpa paraben
  • Vitamin C derivatif (ascorbyl / glucoside) ramuan selamat dan terbukti
  • Patent-pending WhiteN-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih, kulit lebih cerah dan bercahaya

bahan nutrIWHITE SHAKLEE

  1. Bearberi – melegakan & mengurangkan keradangan
  2.  Soybean – mencerahkan, melembut, melembap & mengurangkan tompok
  3.  Skullcap – mengurangkan keradangan dengan flavonoid
  4. Beech Tree – meningkatkan proses semulajadi & melegakan kulit
  5.  Strawberry Begonia – mencerahkan & mengimbangkan pigmentasi
  6. Mulberry – mencegah kersakan matahari & melembap
  7. Peony – mencerahkan, melembapkan & mengurangkan keradangan
  8.  Rosemary – mengetatkan & menegangkan kulit
  9.  Aloe Vera – melegakan & melembapkan
  10. Mountain Arnica – mengurangkan keradangan dengan flavones
  11.  Cat’s Claw – menegangkan & menyegarkan
  12.  Kudzu Leaf & Roots – menegang & mengurangkan keradangan
  13.  Linden – menyuburkan & menghidrat diperingkat dalam
  14.  Marshmallow – melembapkan
  15. Seaweed – mengeluarkan, memelihara & menegangkan
  16.  Green Algae – menyahtoksin dan melembapkan

 

Related image

CARA APPLY NUTRIWHITE

 

Nutriwhite bertindak dengan 5 cara :

  1. MENCEGAH kesan-kesan memudaratkan daripada matahari dan alam persekitaran dengan melindungi kulit anda secara aktif daripada sinar UV dan cahaya matahari yang boleh menggelapkan serta merosakkan kulit
  2. MENGURANG penghasilan pigmen hitam pada kulit daripada menjadi gelap
  3. MENYEKAT pemindahan pigmen hitam daripada dasar sel kulit naik ke lapisan
  4. MENCERAH warna melanin yang sedia ada dan tompok hitam serta menyerlahkan warna kulit secara keseluruhan
  5. MEMPERBAHARUI dengan menghilangkan sel-sel mati yang mengandungi melanin berlebihan agar kulit cantik berseri

 

  1. NUTRIWHITE GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER (150g)

❥ pencuci muka yang membersihkan dan menyegarkan kulit.

❥ ekstrak rumpai laut membantu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati sekaligus menegangkan kulit.

❥ alga hijau melembapkan kulit dan menyingkirkan toksin.

❥ strawbei begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan mencerahkan kulit. Menyegarkan dan lembut pada kulit.

 

  1. NUTRIWHITE DAYTIME WHITENING LOTION (50g)

❥ bertindak sebagai sunblock atau moisturizer.

❥ kaya dengan pati mulberi mencegah kerosakan kulit akibat terdedah kepada cahaya matahari.

❥ mountain arnica berkuasa menghilangkan radang terhadap kulit dan melembap kulit dari segenap sudut.

❥ membantu membina daya ketahanan kulit dari kerosakan akibat persekitaran.

 

  1. NUTRIWHITE DAILY DEFENCE WHITENING ESSENCE (30ml)

❥ kulit menjadi tegang dan segar dengan ekstrak bearberry.

❥ strawbery begonia berfungsi mengimbangi pigmen kulit.

❥ kacang soya pula bertindak mengurangkan tompok-tompok hitam dan melembutkan kulit. Ekstrak mulberi pula mencegah kulit daripada rosak akibat terdedah kepada cahaya matahari.

❥ vitamin c yang aktif ditambah membaiki kulit dan mengembalikan seri wajah. Strukturnya yang mudah diserap oleh kulit menjadikan kulit semakin lembut.

 

  1. NUTRIWHITE OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM (50g)

❥ memperbaharui sel dan mengembalikan keremajaan kulit semasa tidur.

❥ ekstrak linden melembapkan dan menyihatkan kulit secara mendalam.

❥ scullcap bertindak menghilangkan radang dan mencerahkan kulit.

❥ vitamin c mengaktifkan seri wajah dengan mengurangkan tompok-tompok hitam. Bnagun pagi ,kulit akan terasa gebu,halus,cerah dan berseri.

 

  1. NUTRIWHITE SPOT WHITENING TREATMENT (10ml)

❥ membaiki kesan-kesan jeragat dengan cepat.

❥ kuasa pencerahan dari ekstrak peony dan likoris berkesan mencerahkan,melindungi serta menghilangkan radang kulit.

❥ vitamin C aktif menjadikan kulit lebih halus dan cerah sekata.

TESTIMONI

testimoninw

 

testimoni set nutriwhite shaklee 1

 

testimoni set nutriwhite shaklee 3

Jadi, kepada mereka yang lebih suka manjakan wajah tanpa perlu menelan suppliment dan vitamin, Set NutriWhite Scin Care Shaklee adalah yang terbaik buat anda. Sekali cuba pasti jatuh cinta!
Tunggu apa lagi? Fast Action fast result! 🙂

Share Button

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


CommentLuv badge