Dr. Yosohiko Kajima Pencipta NUTRIFERON SHAKLEE

12.6.2017 | 05:40

Ekslusif Photograp dan autograf bersama Dr. Yosohiko Kajima untuk Grand Diner malam ni !! Eksited. Walaupun sudah berusia 92 tahun beliau nampak lebih muda dari usianya. Lagi 8 tahun nak usia 1 abad 100 tahun tauu .. ๐Ÿ˜ฏ

Siapa Dr. Yosohiko Kajima tu?

Yeaa… pengemar tegar produk Shaklee terutama ibu2 yang selalu sorok Nutriferon ini khabar baik utk kita kenali .

Dr. Yosohiko Kajima yang menemui INTERFERON pada tahun 1954 di universiti tokyo. Iaitu bahan yang di aktifkan oleh sel apabila sel yang di jangkiti virus kanser ,mikrop dan sebagainya.

secara tidak langsung,pengambilan NUTRIFERON ini secara konsisten boleh boost sistem imun atau boleh menguatkan sistem imun anda, kerana setiap sel mampu menghasilkan interferonnya sendiri.

Apabila Dr. Yosohiko Kajima menemui interferon, beliau juga mula mencari bahan semulajadi yang boleh meransang penghasilan interferon apabila diserang bahan asing. Hasil penyelidikan selama 40 tahun,beliau telah menemui sebatian semulajadi yang dikenali sebagai nutriferon dimana ia boleh menguatkan sistem imun badan.

Maka Terhasil lah NUTRIFERON . Dalam foto tu saya dapat packaging Shaklee Japan ๐Ÿ™‚

Foto bersama beliau di ambil oleh pihak Shaklee.

Terlena menghayati momen indah ini. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Bersama pakar imun, Dr Yasuhiko Kajima Dari University Tokyo yang telah mencipta Nutriferon Shaklee (depan kanan berusia 92 tahun) serta Presiden Shaklee Japan (depan kiri)

Share Button

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


CommentLuv badge