CARA ORDER (E-SELL)

Rangkaian Set Shaklee Pilihan Ramai
Produk Shaklee ni, ada banyak sangat cadangan-cadangan yang telah diatur, bersesuaian dengan apa yang kita perlukan. Contohnya, set yang digabungkan bagi merendahkan kolestrol dalam darah, set untuk mengawal kadar gula dalam darah bagi pesakit diabetes, set untuk membantu ibu-ibu dalam penyusuan bayi dan macam-macam set lagi yang ada.
SHAKLEE PRODUCT2

Untuk order, Shaklee sekarang menyediakan shopping cart, khusus untuk para pelanggan yang belum lagi menjadi ahli Shaklee. Kalau dulu, memang tak boleh la kan nak beli apa-apa produk Shaklee kalo tak jadi ahli, kena order melalui pengedar sah Shaklee macam saya hehehehe… Tapi sekarang dengan aplikasi yang sungguh mudah ini, para pelanggan boleh klik je vitamin yang menjadi pilihan, buat pembayaran dan vitamin tersebut akan sampai ke tempat anda dalam tempoh 3-5 hari bekerja. Simple kan?

Pilih set mana yang anda cari dalam senarai di bawah, klik je kat situ.. Kemudian ikut arahan seterusnya.. Boleh rujuk panduan pembelian kat sini –> Cara Menggunakan eSell.

esell

Set Vitamin Shaklee
Set Tambah Tenaga
Set Resdung
Set Hamil
Set Berpantang
Set Menyusu
Set Menyusu Optimum
Set Kesuburan
Set Kesihatan Optimum
Set Kanak-kanak
Set Kurus
Set Kulit Cantik
Set Kulit Cantik Optimum
Set Kesihatan Lelaki
Set Kesihatan Wanita
Set Tingkatkan Imun
Set Sendi
Set Gout
Set Turunkan Kolestrol
Set Tambah Tekanan Darah
Set Turunkan Tekanan Darah
Set Kawal Gula Dalam Darah
Set Kesihatan Jantung
Vivix

Sekiranya ada masalah ke ataupun masih lagi nak order melalui saya, boleh je hubungi saya 😉

Toolsctc

Share Button

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


CommentLuv badge